FAQ

Què és el peix garra rufa?

Garra rufa kangal és un petit peix d’aigua dolça, originari de Turquia i l’Orient Mitjà. Viu a temperatures compreses entre 18 i 45 º i és reconegut per les seves propietats curatives, d’aquí el seu sobrenom de “peix doctor”.

Què se sent?

És com submergir els peus en un jacuzzi amb cava… Sents un pessigolleig durant el primer minut més o menys però d’hora es converteix en una sensació de massatge gratificant i inusual.

Quals son els beneficis?

A banda d’aconseguir uns peus més suaus i sans, els peixos “garra rufa” deixen sobre la nostra pell una enzima anomenada diathanol que deixa l’epidermis més saludable i més hidratada. S’utilitza també, per el tractament de la psoriasis i altres trastorns de la pell. Es considera per molts un alleujament de l’estrès, i augmenta el nivell d’endorfines natural del nostre cos. La pedicura amb peixos és una bona experiència natural per aquelles persones que pateixen cansament i desgast professional.

Es comparteix l’aigua?

No. Constantment es filtren els 275 litres d’aigua del tancs. L’aigua passa a través de diferents sistemes de filtratge i tractaments antibacterians més de sis vegades l’hora. Mai es comparteix l’aigua amb un altre client i aquesta es filtra varies vegades abans de que el pròxim client utilitzi el tanc.